loading...

محسن اباد دستک

اهنگ ،غذا ،غذاهای محلی ،غذاهای محلی گیلان ،دانلود ،دریا ،ساحل دریا ،دریای خزر ،بالا محله محسن آباد ،محسن آباد ،دستک

مترجم سایت
زبان کشور خود را انتخاب کنید | Choose your country language

مترجم سایت

مواد لازم:

  • بادنجان یک و نیم کیلوگرم
  • گردو ساییده ۳۰۰ گرم
  • انار ترش دانه شده یک پیمانه
  • چوچاق (سبزی محلی) دو قاشق سوپخوری
  • سیر چهار حبه
  • نمک و فلفل به میزان لازم

 


طرز تهیه:


1. ابتدا بادنجان ها را روی شعله گاز یا زغال کباب کنید. می توانید بادنجان ها را روی سینی فر بچینید و تا زمانی که پوست آنها کبابی شود داخل فر قرار دهید.

2. پس از کبابی شدن پوست بادمجان ها را جدا کنید.

3. بادنجان های پوست کنده را درون ظرفی بریزید و خوب بکوبید (از دستگاه غذاساز و یا گوشت کوب برقی برای پوره و له شدن بادنجان ها کمک بگیرید.)

4. پس از اینکه به طور کامل له شد، گردوی آسیاب شده را با بادنجان ها مخلوط کنید.

5. سپس انار دانه شده را اضافه کنید و دوباره میکس کنید تا دانه های انار خوب درون مایه له شود.

6. در آخرین مرحله چوچاق و سیر را اضافه کنید و همه مواد را خوب بکوبید و یا آسیاب کنید.

7. نمک و فلفل اضافه کنید و یک دور با سرعت زیاد میکس کنید.

8. در این مرحله غذای شما آماده است، غذا را داخل ظرف بکشید و با دانه های انار تزیین کنید و همراه با برنج سفید سرو کنید.

9. این غذا را به عنوان خوراک و یا پیش غذا نیز می توانید مصرف کنید.

نکات:

1. برای این که میزان ترشی غذا کم شود می توانید یک تا دو قاشق سوپخوری از انار آن کم کنید.

2. گردو را تا حدی که دندان گیر باشد آسیاب کرد.

3. به جای سبزی محلی چوچاق می توانید از گشنیز نیز استفاده کنید.

نظرات (0) تاریخ : سه شنبه 27 آذر 1397 زمان : 19:39 بازدید : 263 نویسنده : علیرضا ترابی
مطالب مرتبط
ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش

اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • اوقات شرعی

    اوقات شرعی

    آمار سایت
  • کل مطالب : 17
  • کل نظرات : 0
  • افراد آنلاین : 1
  • تعداد اعضا : 0
  • آی پی امروز : 1
  • آی پی دیروز : 7
  • بازدید امروز : 3
  • باردید دیروز : 8
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 2
  • بازدید هفته : 34
  • بازدید ماه : 126
  • بازدید سال : 1,903
  • بازدید کلی : 28,649
  • وضعیت آب و هوا

    وضعیت آب و هوا